Cautare

1642 de rezultate pentru "deranjamente telefon fix" (2.82 secunde)
Caracal, a determinat-o pe o femeie de 19 ani, din Bucuresti, prin amenintare verbala, sa ii dea un Ipod, un telefon mobil si suma de 40 de lei, iar la data de 30.01.2011, in jurul orei 19:45, si prin amenintare verbala, sa-i dea un telefon mobil.
Aurel, a sustras din buzunar unui barbat de 59 de ani, un telefon mobil, iar pentru a-si asigura scaparea, l-a imbrancit, reusind sa fuga de la fata locului dupa ce autobuzul a oprit intr-o statie.
"Sa puna mana pe mop si nu pe telefon", le-a transmis Horia Constantinescu celor care vor sa scape de amenzi si de verificari.
Aurel de 21 de ani, din judetul Dambovita, care, dupa ce a agresat o femeie de 66 ani, i-a smuls, prin violenta, geanta in care aflau acte de identitate, suma de 200 de lei, un telefon mobil si diverse alte bunuri.
Cei care au vazut-o sau pot oferi detalii cu privire la cea disparuta, sunt rugati sa anunte Serviciul Dispecerat din cadrul Politiei Capitalei, apeland numarul de urgenta 112, sau sa sune la numarul de telefon 021.311.20.21/ int.
Vorbesti la telefon in timp ce conduci? ... - iata ce amenda primesti Potrivit noului cod rutier, daca sunteti prinsi ca vorbiti la telefon in timp ce va aflati la volanul autovehiculului veti primi o amenda de 1.600 de lei, de 10 ori mai mult ca amenzile de pana acum.
Fix in perioada in care au fost virati banii de la firmele care au sponsorizat evenimentul. Eveniment care a avut loc chiar inainte de alegeri...
Si ca o dovada in plus ca unii chiar isi iau banii degeaba, deputatul Iusein Ibram, ales pe listele Uniunii Democrate Turce din Romania, a dovedit interes fata de judetul Constanta fix …cat pentru o luare de cuvant, iar aceasta singura glasuire in plen –
Slabiciunea lui Stanca - obrazul fin al lui Nastase Asadar, in conditiile in care la reuniune trebuia sa vina „sefii cei mari”, pesedistii constanteni erau oarecum nelinistiti, asta cu toate ca li se soptise sa stea calmi, ca „ai mari” fusesera, cu o seara inainte, „tratati bine”, pe la terasele din statiunea Mamaia… Iar in aceste conditii, liderii PSD n-au venit chiar la 10.00 fix, ca de, au avut nevoie de ceva timp sa se dreaga.
Si cum Romania este o tara parca sarita de pe fix, dupa ce vicepremierul nu a acceptat steguletul, senatorul Marinescu l-a fugarit pe culoarele Senatului pentru a fi sigur ca obiectul va ajunge in posesia lui Copos.
Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei.
Vineri, in cadrul emisiunii "Talk show Monitorul " de la Radio Fix, acesta a declarat ca detine informatii potrivit carora cinci patroni botosaneni de societati producatoare de alcool si bauturi spirtoase ar fi strins 100.000 euro, bani destinati citorva liberali de frunte si viitorului prefect, pentru a nu le controla unitatile si a fi lasati sa isi desfasoare linistiti afacerile.
(...) (Nicolae Ceausescu - n.r.) s-a uitat fix in ochii mei si a strigat: «Traiasca Republica Socialista Romania! Istoria ma va razbuna!»
(...) (Nicolae Ceausescu - n.r.) s-a uitat fix in ochii mei si a strigat: «Traiasca Republica Socialista Romania! Istoria ma va razbuna!»
Sigur ca pe cel vizat il va durea fix in cur (desi daca s-a pricopsit cu niste hemoroizi hotarati, e chiar o pedeapsa!) de forma noastra de protest.
Pentru aceasta suma in Romania se plateste 1652EUR (asta cu impozit fix). Ma refer la impozitul platit de angajat. Nu este suficient?
Pretul pentru liberali a fost fix - 8.000 de euro, in timp ce pesedistii si-au negociat pretul in fiecare filiala.
Fix la 11.00 a sosit si invitatul de onoare: presedintele Traian Basescu, insotit de prezentatoarea acestui eveniment politic, Sulfina Barbu.
Poate suna mai bine ca viitorul Parlament sa aiba fix 322 de parlamentari. Atatia cati au votat suspendarea lui Basescu in urma cu 5 ani, in aprilie 2007.
google-analytics.com